Finess club Aquaterra

Aquaterra Fitness Ciocana – cel mai modern fitness club la Ciocana, care oferă servicii complexe pentru sănătatea întregii familii.

Fitness clubul reunește sala de forță modernă, bazinul de înot de dimensiuni mari, procedurile SPA, programele antrenamentelor de grup pentru copii și maturi, oferind astfel soluții fitness optime pentru fiecare membru al familiei Dumneavoastră.

De ce Fitness Club Aquaterra:

спортивный бассейн

Fitness club cu bazin pentru înot activ, cu lungimea de 25 metri. Sistem unic de curățare folosind sare de mare, absolut inofensiv pentru sănătate.

фитнес тренер

Antrenori fitness profesioniști echipată cu aparate ultramoderne Matrix produse de către unul din liderii mondiali în sfera echipamentelor fitness Johnson Health Tech.

тренажерный зал

Sală de forță echipată cu aparate ultramoderne Matrix produse de către unul din liderii mondiali în sfera echipamentelor fitness Johnson Health Tech.

групповые занятия фитнес

Antrenamente de grup conform unui orar comod, care includ diverse tipuri de antrenament, precum și aqua-fitness.

Fitness pentru copii, care include o alegere largă de activități conform unui orar special, elaborat ținând cont de vârsta copilului Dumneavoastră.

Servicii SPA are includ baie romană și o saună finlandeză, precum și o alegere mare de masaje într-o atmosferă relaxantă.

Детская комната

Cameră pentru copii dotată cu seturi pentru dezvoltare și un sortiment bogat de jucării, unde Vă puteți lăsa mereu copilul în grija educatorilor experimentați.

фитнес кафе

Fitness Cafe unde Vă oferim un meniu special cu conținut redus de calorii, compus din produse naturale și sănătoase.

Аquaterra Fitness Club la Ciocana - partenerul Dumneavoastră principal în fortificarea și menținerea unui tonus de viață sănătos.

 

Petrece o vară în stil fitness

Petrece o vară în stil fitness

O  vacanță de vară superbă la Aquatera Fitness Ciocana «Petrece o vară în stil fitness» Din 4 iunie .......31 August Luni-Vineri de la 9.00-17.00 * gimnastică matinală * aqua antrenamente * antrenamente( dansuri, Yoga, acrobatica , Taekwondo și multe altele.) * un regim alimentar sănătos (3 ori pe zi) * Estafete, concursuri, jocuri * Master class...
Ziua Internationala a Femeii

Ziua Internationala a Femeii

Cu prilejul Sărbătorii Internaționale a Femeii – Aquaterra Fitness Ciocana invită toate doamnele la cel mai tare antrenament din această primăvară! 7 MARTIE Ora 18.00, GYM Studio 1: 2 ore de Maraton de Dans și Functional MIX! Scumpele DOAMNE – o lume întreagă vă aparține, de aceea noi vă oferim multă forță și putere pentru a reuși să mențineți această pozi...
23 Februarie la Aquaterra Fitness Ciocana

23 Februarie la Aquaterra Fitness Ciocana

Sprijinul și suportul nostru zilnic. Felicitări cu Ziua Apărătorului Patriei! Fiți puternici cu voința și spiritul – iar de forța fizica Aquaterra Fitness Ciocana va avea grijă pentru Dvs.! P.S. Pentru a vizualiza foto reportajul de la antrenament, accesți link-ul de mai jos: http://ciocana.aterra.md/ro/gallery/foto-de-la-23-februarie