Bazin

Aquaterra Fitness Ciocana - fitness club cu bazin destinat pentru înot activ. Lungimea bazinului constituie 25 de metri, iar adâncimea atinge 180 cm, bazinul este divizat în 5 culoare.

Bazinul este dotat cu un sistem de filtrare a apei unic în țară, folosind sare de mare, fără utilizarea clorului, ceea ce permite menținerea permanentă a unei ape perfect curate și concomitent evitarea acțiunii negative a clorului asupra organismului.

Bazinul este dotat cu o zonă separată pentru aqua-fitness. Antrenamentele și activitățile fitness în bazin contribuie la dezvoltarea și relaxarea corpului, de aceea Vă propunem diverse programe de aqua-fitness în grup:

  • AQUA NOODLE – programul este destinat dezvoltării coordonării mișcărilor și fortificării tuturor grupurilor de mușchi, pentru acest antrenament este utilizat un baston flexibil, care Vă menține liber în apă;
  • AQUA MIX – programul este destinat principalelor grupe musculare – a spatelui, picioarelor, feselor, abdomenului; pentru acest antrenament se utilizează echipament divers;
  • AQUA POWER – programul este destinat fortificării mușchilor spatelui, mâinilor și abdomenului; pentru acest antrenament se utilizează mănuși și hantele specializate;
  • AQUA DANCE – programul este bazat pe diverse mișcări de dans.

Programele în bazin includ de asemenea lecții de înot pentru copii și maturi. Antrenorii profesioniști desfășoară lecții individuale de învățare și perfecționare a tehnicii înotului sportiv.

Managerii noștri Vă vor ajuta să alegeți cel mai potrivit anume pentru Dumneavoastră abonament în fitness club cu bazin sau să procurați un card pentru lecții individuale de înot pentru copilul Dumneavoastră.