Fitness Cafe

Alimentația corectă stă în esența succeselor Dumneavoastră sportive. Orice efort fizic aduce rezultatul dorit doar în combinație cu o dietă echilibrată.

Vă invităm în Fitness Cafe comfortabil, unde la baza meniului cu conținut redus de calorii stau doar produse sănătoase. Dejunuri, prânzuri și cine delicioase, preparate exclusiv din produse proaspete, ținând cont de recomandărilor specialiștilor în dietologie, vor satisface gusturile celor mai pretențioși gurmanzi.

Sport-Bar

Vă oferim selecție de băuturi nealcoolice care vor completa perfect alimentația din timpul antrenamentelor: sucuri fresh, cocktailuri vitaminizate, smoothie, ceaiuri BIO, cafea naturală și altele.

«Pre-comandă»

Pentru că Aquaterra Fitness Ciocana are grijă ca masa Dumneavoastră să fie luată la timp și prețuiește fiecare minut de care dispuneți, puteți beneficia de serviciul special ”Pre-comandă” și dejunul copios, prânzul firbinte sau cina ușoară vor fi gata către sfârșitul antrenamentului Dumneavoastră. Veți putea savura bucatele în Fitness Cafe sau să le luați la pachet.

Pre-comanda poate fi efectuată prin apel la numărul: (+373) 22 ...