Fitness pentru copii

Aquaterra Fitness Ciocana - este un club fitness pentru toată familia, de aceea o atenție deosebită acordăm aici fitnessului pentru copii.

Este cert că orele de fitness pentru copii au o importanță deosebită, influențând dezvoltarea fizică și spirituală corectă a copilului Dumneavoastră. Astfel, de exemplu, frecventând gimnastica copiii dezvoltă forța, rezistența și aparatul vestibular, iar la orele de aqua-fitness nu doar învață să înoate, dar și fortifică toate grupele de mușchi, dezvoltă postura corporală corectă și întăresc coloana vertebrală. Artele marțiale și yoga influențează în mod deosebit la stabilirea echilibrului fizic, spiritual și psihic al copilului.

Antrenamentele de grup pentru copii includ programele de dezvoltare a elasticității, diverse tipuri de arte marțiale, programe aqua și de dans, precum și activități de tipul ”Corp armonios”, cum ar fi yoga pentru copii.

Orarul fitness pentru copii este elaborat special ținând cont de pregătirea fizică a copilului Dumneavoastră și este divizat în 3 categorii de vârstă: 3-6 ani, 7-9 ani, 10-13 ani.

În club de asemenea funcționează camera pentru copii unde copilul Dumneavoastră va fi în grija educatorilor calificați în tipul recuperării sale după antrenament sau pe perioada aflării Dumneavoastră în club la antrenamente sau proceduri.