Masaj

Masaj suedez

Masajul suedez este foarte relaxant și de asemenea este o opțiune potrivită pentru cei care sunt la începutul experienței SPA. Este un masaj al întregului corp utilizând manevre mai ușoare sau mai ferme și constă în prelucrarea țesuturilor moi și a musculaturii în vederea obținerii unor beneficii terapeutice și de relaxare. Masajul se practică în scopul îmbunătățirii proprietăților fizice ale țesuturilor, stimularea sistemelor organismului  cât și în scopul refacerii organismului ca urmare unui efort fizic sau intelectual. Masajul suedez este considerat un remediu excelent împotriva stresului și depresiei.

 50 min - 25 u.c. /  80 min - 35 u.c.

Chiromasaj (masaj spaniol) 

O tehnică de masaj specială, care încorporează diverse tehnici clasice și orientale de masaj. Procedura Vă induce o stare de relaxare totală. Fiecare sesiune are un set unic de tehnici, individualizate pentru fiecare oaspete, îndreptate la o varietate de zone ale corpului. Masajul chiropractic  se concentrează pe sistemul nervos al coloanei vertebrale și este dedicată tratării unei variețati de probleme de sănătate, inclusiv dureri de spate și gât, astm și probleme digestive.
 
50 min - 25 u.c. /  80 min - 35 u.c.

Reflexoterapie pentru picioare 

Este un masaj plăcut și folositor, oferă ușurință picioarelor și întărește sistemul imunitar. Ca urmare a impactului asupra anumitor zone ale picioarelor, masajul imbunătățește funcționarea organelor interne, reduce oboseala și Vă oferă o stare excelentă de sănătate.

 
30 min - 15 u.c.

Masaj anticelulitic

Este folosit pentru eliminarea excesului de lichid, corectarea și reducerea greutății corporale. Masajul anticelulitic este o metodă foarte eficientă de diminuare și eliminare a celulitei. Este una din cele mai bune soluții de a scăpa de “coaja de portocală” fiind efectuat local, în zonele afectate de celulită. Tratamentul prin masaj anticelulitic este considerat a fi profund, foarte puternic și foarte eficient în remodelarea țesutului adipos, stimulează și îmbunătățește circulația sângelui,tonifică musculatura, ajută în redobândirea elasticității și fermității pielii. 

 
50 min - 25 u.c.

Masaj sportiv

Masajul sportiv constă în aplicarea în mod creativ și intuitiv a tehnicilor de masaj pentru îmbunătățirea performanțelor sportive. Masajul sportiv cuprinde totalitatea manevrelor și procedeelor de masaj ce contribuie la perfecționarea fizică a sportivului, la înlăturarea oboselii și la tratamentul diferitelor leziuni dobândite în urma accidentelor sportive. Beneficiile terapeutice ale masajului sportiv sunt: implică exerciții fizice pasive pentru mușchii atrofiați, relaxează mușchii răniți și suprasolicitați, reduce spasmele și crampele, crește flexibilitatea articulațiilor.

 
50 min - 25 u.c.