Regulament pentru camera de copii

Camera de copii este predestinată  copiilor cu vârsta curpinsă între 4 și 13 ani. De asemenea, Clubul își rezervă dreptul de a solicita certificatul de naștere sau copia acestuia pentru orice eventualitate.  

În atelierul  pentru copii au dreptul  de a se afla  copiii  membrilor clubului, precum și copiii care sunt membri ai Clubului  Aquaterra.
În conformitate cu regulile clubului, copiii membrilor clubului pot să se afle  nu mai mult de 2 ore, în camera  pentru copii. Orele suplimentare se vor taxa cu un tarif adițional de 3 Euro/ora.  De asemenea copilul trebuie adus și luat de una și aceeași persoană.
Părinții sau persoanele însoțitoare trebuie să  lase copilul personal, babysitter-ului. Luând copilul din camera de copii, părinții sau persoanele însoțitoare sunt obligate să informeze babysitter-ul.

În cazul în care ați lăsat copilul în camera pentru copii, Dvs. nu veți putea părăsi teritoriul clubului.

Clienții  MedSpa-ului și salonului de frumusețe care nu sunt membri ai clubului Aquaterra, la fel vor putea lăsa copiii, achitând un tarif de 3 Euro/oră, doar în cazul în care copilul corespunde cerințelor.

Este strict INTERZIS de a aduce mâncare și jucăriile de acasă. Pentru a vă alimenta, veți putea folosi Aquaterra Café. 
Rugăm să ne să furnizați  informația despre  unde vă veți afla,  de asemenea  să ne lăsați numărul Dvs. de telefon.
 Rugăm respectuos să ne anunțați din timp despre toate caracteristicile individuale ale copilului, trăsăturile distinctive ale caracterului său și preferințele lui.

Prima perioadă vizitați copilul Dvs.  în timpul antrenamnetelor, ajutându-l să se adapteze la mediul nou. În cazul unui  comportament  inadecvat din partea copilului (agresivitate, stări isterice) Clubul are dreptul de a solicita prezența personală a părinților în timp ce copilul se află în camera de copii.

Părinții ai căror copii frecventează antrenamentele pentru copii,  sunt obligați să se asigure că copilul a ajuns la antrenamentul dorit. 
În  cazul în care vor exista abateri disciplinare, abateri care pot pune în pericol siguranța copilului respectiv, dar şi a grupului, educatorul își  rezervă dreptul de a lua măsuri pentru părăsirea studio-ului  de către copilul în cauză.